Blog

Pentingnya Bassist dalam Band

Entri kali ni, kami nak bincangkan sedikit pasal individu yang berada didalam sesebuah band atau kumpulan muzik itu. Malah, kalau seseorang itu bergerak sebagai artis solo pun; dia perlu tahu dan sedar bahawa pentingnya individu tersebut. Seperti mana yang dijelaskan melalui tajuk entri kita kali ini; pemain bass merupakan ahli yang sangat penting didalam sesebuah … Continue reading Pentingnya Bassist dalam Band

Adinda: Lagu Pertama Segi di Spotify

Fuh! Bukan senang perjalanan nak siapkan satu lagu dalam keadaan yang serba tak mencukupi. Apa yang tak mencukupi? Bukan sekadar sumber wang, malah peralatan dan juga ilmu yang masih kurang di dada dari setiap ahli band kami. Well, it's safe to say; we're a newbie in this music making stuff and we are working hard … Continue reading Adinda: Lagu Pertama Segi di Spotify

Coretan Whitepiper: Recording our Demo

Hello people, hey look! December is here (Eleh macam la korang tak tau), hence our program for the month needs to be running now. What's our plan for December? Well we would like to record and release a few of our demo on the available platforms such as Youtube, here on our website and maybe … Continue reading Coretan Whitepiper: Recording our Demo

Whitepiper Live @ Red Karya: Bangi

Good vibes, awesome food and wonderful people; that’s what we can easily say about our host Red Card Café for the Red karya acoustic session. We were nervous to the max! Of course lah, it was only our second live performance ever. This time around, we’re going unplugged (not literally) and performed some of our … Continue reading Whitepiper Live @ Red Karya: Bangi

RedKarya Akustika: En Mimpi | Whitepiper | Permisi

Following a restful month of October to make way for a very special week to one of our band member, it is time for us to be back on the performing stage and this time we'll do it acoustic style. Our awesome host; the Red Card Cafe in Bangi offered us this opportunity back during … Continue reading RedKarya Akustika: En Mimpi | Whitepiper | Permisi

Learn from The Best: Mr Big LIVE

Hey folks, on this entry we just wanna share whats about to happen and probably the aftermath of it too. Well, we're going to the Mr Big concert LIVE in Kuala Lumpur in their 2017 tour. What konsert band luar je ke nak bagitau? Of course, we had a great deal of time enjoying some … Continue reading Learn from The Best: Mr Big LIVE

The Beginning

Well it looks like this will be our first entry of blogging for the band. So where do we start? Maybe it is best to share with you on the formation of this band and how do we see ourselves at the moment. In the beginning (ahhh see.. thats the title lah), there was one … Continue reading The Beginning